Nowy produkt
Szczypce do zanurzania pralinek lub cake pops'ów w polewie od Wilton
1904-1023
0 produkt produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Wilton
Candy Melts® Dipping Tongs
SZCZYPCE DO ZANURZANIA CAKEPOPS I CZEKOLADEK
Szczypce do zanurzania pralinek, czekoladek lub cake popsów w polewie z rozpuszczonych pastylek Candy Melts, jak i innych polew lub lukrów.
Szczypce mają wygodny profil a chwyty zakończone wypustkami zapewniąjącymi stabilne mocowanie przenoszonej słodkości, pozwala na zanurzenie w polewie sporej wielkości czekoladek. Ma dobrze wyprofilowaną rączkę, pozwalającą na wykonanie precyzyjnych dekoracji.
Materiał: tworzywo sztuczne
Długość: 12,5 cm
Szerokość: 5 cm
Katalog: 1904-1023