Nowy produkt
Nawiększa publikacja oparta na ponad 300 letnim połączonym doświadczeniu w nauczaniu cukiernictwa z pewnością zadowoli swoją wiedzą każdego początkującego jak i zaawansowanego cukiernika. 520 stron!
BK01A500-01
1 produkt produktów
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
PUBLIKACJA W ORYGINALNYM ANGIELSKIM JĘZYKU
Książka
Squires Kitchen International School -The art of Sugarcraft-
Ponad 300 lat połączonego doświadczenia w nauczaniu zebrane w jednej unikalnej książce Squires Kitchen International School.
Dowiedz się wszystkich najnowszych technik zdobienia współczesnych ciast. Znajdzies tutaj 40 tutoriali krok po kroku z udziałem 20 wiodących światowych marek w sugarcraft.
Książka zawiera 520 stron podzielonych następujących kategoriach:
- Pieczenie i cukiernia, dowiesz się jak zrobić ciasta, nadzienia i wypieki i doskonalić sztukę pięknego pieczenia z ekspertami z naszej szkoły.
- Umiejętności czekoladowe, opanowanie czekolady do poziomu mistrza, dowiesz się jak stworzyć domowe batony i trufle, desery, obiady firmowe i torty jak od profesjonalistów.
- Techniki Sugarcraft, odkryjesz podstawowe umiejętności potrzebnych do pokrycia i dekoracji ciast na uroczystości.
-Rozszerzone techniki sugarcraft, podejmuje techniki wyuczone na poziomie podstawowym, aby utworzyć bardziej zaawansowane projekty dla każdej ze specjalnej okazji.
- Mistrzowski Poziom Sugarcraft, przenieś swój repertuar umiejętności do najbardziej zaawansowanym, profesjonalnym poziomie, ucząc się od najlepszych nauczycieli.
- Ciasta, Handel, Biznes, odkryj kroki, jakie należy podjąć, aby rozwijać swoje hobby w słodki tortowy biznes.
Cechy produktu:
Squires Kitchen International School -The art of Sugarcraft-
Ilość stron: 520
Format: A4
Język: ANGIELSKI
WIĘCEJ INFORMACJI O PUBLIKACJI: