Nowy produkt
Profesjonalna mata silikonowa do pracy z masą cukrową o wymiarach 60 x 40 cm
P01707
2 produkt produktów
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Patisse Mata Silikonowa do lukru i ciasta
Mata wyposażona jest w podziałkę z zaznaczonymi średnicami, dzięki którym nigdy już nie będziemy musieli się martwić o to, że nasze ciasto na pizzę nie zmieści się na blaszce.
Silikonowa mata do pieczenia Patisse to poręczna mata do pieczenia, która doskonale nadaje się do rozwałkowania mas cukrowych i piernikowych, marcepanu lub ciasta na ciastka. Mata do pieczenia ma nadrukowane wzory z średnicami dzięki czemu można rozwałkować odpowiednią ilość.
Silikonowa mata bardzo łatwo przechowywać wystarczy ją zwinąć i schować do szuflady i szafki. Możesz ją stosować w piekarniku czy mikrofalówce. Temperatura stosowania od -40 do +230 stopni.
Cechy produktu:
Wymiary:
60 cm x 40 cm
Materiał: SILIKON