Nowy produkt
Prawdziwa czekolada do modelowania biała z belgijskiej czekolady!
Opakowanie: 180g
02639
0 produkt produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Czekolada Do Modelowania Biała Renshaw 180g
Belgian White Chocolate Modelling Paste
Masa czekoladowa białą Renshaw nadaje się do wykonywania pięknych figurek oraz róż czy innych kwiatków. Nadaje się również do pokrywania ciasta lub babeczek. Możesz również wymieszać z masą cukrową lub marcepanem jeśli chcesz pokrywać większe powierzchnie.
Czekolada do modelowania jest wykonana z najlepszej belgijskiej czekolady i ma pyszny smak. Czekolada jest gotowa do użycia, nie jest wymagane jej roztapianie czy podgrzewanie.
Przygotowanie: Rozgnieść masę do momentu aż będzie miękka i gładka.
Mieszając ją z masą cukrową lub marecpanową pamiętaj aby zachować stosunek 1: 1.
Otwarte opakowanie przechowuj dobrze zamknięte w temperaturze pokojowej.
Lukier dzięki swoim wyjątkowym właściwością łatwo się wałkuje (nawet cieniutko) i równo wycina.
Skład: Cukier, Belgijska biała czekolada (27%) (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy, masło kakaowe, środek utrzymujący wilgoć: E422, stabilizatory E413, E415, E466, skrobia kukurydziana, Środek konserwujący: E202, olej rzepakowy, emulgator: E322 (soja), przeciwutleniacz: E306, aromat.
Opakowanie 180g
Kolor: Kremowy - Biała czekolada
Smak: Biała Czekolada