Nowy produkt
Wysokiej jakości biała włoska czekolada do temperowania lub dekorowania 400g
2 produkt produktów
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Czekolada Biała Bianco 25% 400g
Świetna włoska czekolada biała firmy IRCA Cioccolato Bianco
o zawartości masy kakowej 25%. Jej świetne właściwości sprawiają
że idealnie nadaje się do produkcji pralin, wykonywania nadzień i
ganaszy. Rewelacyjnie sprawdzi się podczas przygotowywania
tortów typu drip cake.
Idealne jej zastosowanie znajdziemy również jako CZEKOLADĘ DO FONTANN.
Czekolada może wymagać upłynnienia za pomocą oleju spożywczego lub masła kakaowego. Zależy to od klasy urządzenia w którym będzie wykorzystywana.
Czekolada zapakowana w metalizowane opakowanie z mocnym zamknięciem strunowym i okienkiem do rewizji ilości pozostałej polewy w opakowaniu.
Główne jej zastosowanie:
- jako polewa do ciast i wypieków,
- na polewę do lodów i deserów,
- jako dodatek do kawy,
- PRODUKCJA PRALIN I ODLEWÓW Z FORM,
- CZEKOLADA DO FONTANN
Opakowanie 400g netto