Nowy produkt
Wysokiej jakości deserowa włoska czekolada do temperowania lub dekorowania 5kg
0 produkt produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Czekolada Deserowa Fondente 46% 5kg
Świetna włoska czekolada deserowa firmy IRCA Cioccolato Fondente
o zawartości masy kakowej 46%. Jej świetne właściwości sprawiają
że idealnie nadaje się do produkcji pralin, wykonywania nadzień i
ganaszy. Rewelacyjnie sprawdzi się podczas przygotowywania
tortów typu drip cake.
Idealne jej zastosowanie znajdziemy również jako CZEKOLADĘ DO FONTANN.
Czekolada może wymagać upłynnienia za pomocą oleju spożywczego lub masła kakaowego. Zależy to od klasy urządzenia w którym będzie wykorzystywana.
Czekolada zapakowana w metalizowane opakowanie z mocnym zamknięciem strunowym i okienkiem do rewizji ilości pozostałej polewy w opakowaniu.
Główne jej zastosowanie:
- jako polewa do ciast i wypieków,
- na polewę do lodów i deserów,
- jako dodatek do kawy,
- PRODUKCJA PRALIN I ODLEWÓW Z FORM,
- CZEKOLADA DO FONTANN
Opakowanie 5000g netto