Nowy produkt
Żelatyna wołowa do zaciągania i stabilizowania kremów oraz galaretki 60g
G42930
0 produkt produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
FunCakes Żelatyna w proszku 60g
Żelatyna w proszku nadaje się do wiązania i stabilizowania, kremów, musów, bavarois, budyniu i galaretek owocowych. Na litr produktu potrzebne jest 20g proszku, aby uzyskać dobrą stabilizację to 40g.
Przygotowanie: Dodaj potrzebną ilość proszku żelatynowego do wody. Ogrzać do 40 ° C, aby żelatyna rozpuściła się. Uwaga: nie gotuj! Pozwól mieszaninie ostygnąć i usztywnić poprzez chłodzenie.
Żelatyny nie można stosować w połączeniu z następującymi świeżymi owocami: ananasem, kiwi, papaja, mango i imbirem.
Składniki: żelatyna wołowa (E441). Bloom 150.
Bloom to żelująca siła żelatyny, ta wartość jest ważna dla jakości. Wartości te wynoszą na ogół od 50 do 300. Wartość wskazuje na żelującą siłę jędrności żelatyny.
Ten produkt posiada certyfikat Halal.
Opakowanie zawiera 60g
Informacja o wartości odżywczej
w 100 g produktu: |
|
Wartość energetyczna |
1398 kJ/334 kcal |
Tłuszcze |
0 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
Węglowodany |
0,5 g |
W tym cukry |
0 g |
Białko |
83,90 g |
Sól |
0 g |
Sposób przygotowania, stosowania i warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Temperatura 16-22 stopnie
Producent i siedziba: