Nowy produkt
Gotowa mieszanka mieszanka do pieczenia makaroników w proszku!
F11115
0 produkt produktów
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Mieszanka do makaroników w proszku 300g FunCakes
Gotowy lukier w do wykonania dekoracji.
Z łatwością twórz własne domowe makaroniki dzięki tej mieszance od FunCakes. To jest dziecinnie proste po prostu dodaj białko jaja do mieszanki i wymieszaj. Pokoloruj makaroniki na dowolny kolor za pomocą jednego z wielu barwników spożywczych dostępnych w naszym sklepie.
Mieszanki bezglutenowe FunCakes są produkowane w zakładzie bezglutenowym. FunCakes może zagwarantować, że mieszanki zawierają mniej niż 20 mg / 20 ppm glutenu na kg. U większości osób z celiakią lub wrażliwością na gluten nie wystąpią żadne objawy przy tak małej ilości. Dlatego każdy, kto przestrzega ścisłej diety bezglutenowej, może cieszyć się bezpiecznymi mieszankami do pieczenia od FunCakes.
Przygotowanie: składniki muszą mieć temperaturę pokojową. Wymieszaj mieszankę z 70 g białka jaja, dodaj barwnika według swoich preferencji. Mieszaj z dużą prędkością przez min. 5 minut. Napełnij worek do szprycowania i ułóż wylej kółka na makaroniki na pergaminie. Daj odpocząć ciastu przez dwie godziny. Rozgrzej piekarnik do 140 ° C (piec konwekcyjny 130 ° C). Piec przez 15 minut.
Składniki: cukier, skrobia ryżowa, mąka migdałowa, skrobia modyfikowana (kukurydziana), skrobia (kukurydziana), białko jaja, białko mleka, barwnik: E170, aromat, regulator kwasowości: E575. W przypadku alergenów patrz składniki pogrubione. Może zawierać śladowe ilości: orzechów.
Opakowanie 300g
Informacja o wartości odżywczej
w 100 g produktu: |
|
Wartość energetyczna |
1719 kJ/406 kcal |
Tłuszcze |
4,3 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,3 g |
Węglowodany |
88 g |
W tym cukry |
70 g |
Białko |
3,5 g |
Sól |
0,0 g |
Sposób przygotowania, stosowania i warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Temperatura 16-22 stopnie
Producent i siedziba: